top of page
Søk
  • Forfatterens bildeAnne Cathrine Wilson

Endelig sommer igjen

Endelig er det sommer i vårt land og jeg vil fra 1 Juli til 6 august ikke ha vanlige åpningstider. Som de fleste som har vært innom vet, så har jeg nesten et lite småbruk med dyr her så vi reiser ikke langt av sted men nyter sommeren på idylliske og fantastiske Nesodden og omegn. Men siden jeg elsker å dra på utflukter med jentene mine så har jeg funnet ut at alle dere som trenger noe materiell eller bare vil ha litt kreativt påfyll bare kan ta kontakt med meg på tlf 92653190 så avtaler vi en tid som passer.


Tiden flyr når man har det gøy, og jeg har min drømmejobb. men da glemmer jeg dessverre og skrive her så ofte som jeg egentlig ønsker, for jeg har det så kjempe gøy i butikken med kunder, prøve ut materiell eller kose med dyra. men jeg er så utrolig takknemlig for at jeg kan drive med dette takket være dere alle sammen som velger å handle hos meg, så tusen tusen takk til alle dere kreative og fantastiske sjeler6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page