top of page
Søk
  • Forfatterens bildeAnne Cathrine Wilson

Hvem er jeg ?

Hei hei. Jeg er Anne Cathrine Wilson, er hyperaktiv og kreativ, 2 ting som går svært godt sammen. Jeg har alltid vært kreativ, helt siden jeg var barn og alltid vært nysgjerrig på materialer og farger.

Nå er jeg voksen, er utdannet Gullsmed, fotograf og make-up artist, har jobbet som så mye, blant annet som boligstylist og for Christ Engebretsen sin Tegne butikk i ÅS.

Så når livet tok en brå snu for noen år siden valgte jeg å satse på det jeg elsker.

Kunstmateriell og kunsten min.

Jeg selv gjør så mye forskjellig at jeg bare kaller meg multikunstner og har funnet ut at dragningen min til kunstmateriellet og hvordan alt fungerer er helt gull når jeg skal guide og foreslå varer for dere kunder i en jungel av forskjellige merker og varer.


Men iallfall er noe av det jeg gjør, maling i olje, gouache og akvarell (bittelitt i akryl), jeg lager grafikk, skulpturerer og støper, lager smykker i edle metaller og glassemalje, sanker inn og lager egne pigmenter, mixed media med foto, lager eget papir, pastellkritt, blekk, jeg syr og bruker tekstiler, og det er garantert mer jeg holder på med men dette for holde så lenge.

Jeg bor ikke her alene men har mann og 2 jenter, 1 hund, ca 40 høner, 3 ender og 2 kaniner så her er man aldri alene, og det var egentlig litt av grunnen til at atelieret mitt i hagen ble omgjort til Nesodden Kunstmateriell. Nå kan jeg stelle for hele vår store familie samtidig som jeg kan hjelpe dere.113 visninger2 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

2 Comments


annekarinskjr
Oct 03, 2023

Du er en kilde av skaperglede og idéer som popper opp og ut av munnen din. Jeg kommer gjerne innom bare for å bli inspirert av stemningen på bruket med hønene og andre fjærkre du har rundt deg. Er interessert i å være med på kurs etterhvert. 😉 Anne Karin.

Like
Anne Cathrine Wilson
Anne Cathrine Wilson
Oct 06, 2023
Replying to

Tusen tusen takk ❤️

Like
bottom of page